Sundhed

Få mere at vide?

Stil dit spørgsmål her

Kontakt Alpuro Breeding?

Ring tilbage til mig

Alle produktoplysninger på en række?

Bed om vores katalog

Alt om kalvefoder, kalvepellets, fodringsudstyr og husning?

Der er flere måder at opdrætte dine kalve. Der er også forskellige midler. Men hvad er den rigtige måde at opdrætte? Og hvilket udstyr er bedst til det?

Alpuro Breeding mælkeerstatning til kalve og kraftfoder

Mælkeerstatning til kalve fra Alpuro Breeding er meget velsmagende og sikrer således stor tilvækst. For en god udvikling af vommen er det vigtigt, at dine kalve får kraftfoder så tidlig som muligt. De første 30 dage anbefaler vi Müesli Start Mix. Således vænnes kalvene til Solo Start. Müesli Start Mix og Solo Start indeholder masser af protein og er letfordøjelig. Derudover har Alpuro Breeding en kraftfoder, Alpuro Start Pellets, som kan fodres sammen med ensilage.

Follow Up kalvepellets til kalve fra 3 måneder

Når du fravænner kalvene, anbefaler vi at fortsætte med at give dem, hvad de er vant til, Solo Start skræddersyet til deres behov. Når kalven bliver ældre, har den brug for andet foder. Vi har udviklet Follow Up Kalvepellets især til kalve fra tre måneder.

Fodringsudstyr

For (mobil) mælk blandere, milkbarfeeders, fodertruge og andre arbejdsbesparende fodringsudstyr, kontakt venligst Alpuro Breeding. For mere information om sortimentet er du velkommen til at kontakte os.

Opdrætsskema - Fra råmælk til løbekvie ration

Opdrætsplanen i en nøddeskal. En nyttig rettesnor. For mere information og rådgivning kontakt venligst vore kalvespecialister.

Kontakt og adresse

Alpuro Breeding

Elspeterweg 60

3888 MX Uddel

Holland 

Tel.: +31 577 40 81 11

info@alpurobreeding.com 

  • Hjemmesiden bruger cookies
  • Skjul denne meddelelse