Alpuro Breeding: specialisten i kalveopdræt

Det overordnede koncept for Alpuro Breeding giver landmanden stor set alt, hvad han/hun behøver til et vellykket kalveopdræt. Praktisk og effektivt. Ikke kun produkter af høj kvalitet, men også ekspertrådgivning og vejledning.

Vi giver landmanden:

  • 5-ugers besøg 
  • Rådgivning om ernæring, sygdom, bolig og ventilation
  • Behandlingsplan ved sygdom 
  • Måling af vækst 
  • Røgtest ved ventilationsproblemer 
  • Kalibrering og indstilling af kalvedrikkeautomaten 
  • Stalddesign til kviestald 

 

Mælkeerstatning til kalve 

Det starter med en god mælkeerstatning. Kvalitet er af afgørende betydning hos Alpuro Breeding. Alle mælkeerstatninger opfylder strenge kvalitetskrav og er testet og kontrolleret. Der findes forskellige typer af mælkeerstatning, tilpasset til både landmandens og kalvens behov. I samråd vælges den mælkeerstatning, der passer ind i virksomheden og kalveopdrættets formål.

Kraftfoder

Efterfølgende er det vigtigt at sætte gang i vommens udvikling. Sortimentet omfatter flere kraftfodertyper, der bidrager hertil. Blandt andet er der en velsmagende müesli, en komplet grov- og kraftfodererstatning til kalve op til 3 måneder og et opfølgende kraftfoder til kalve op til 6 måneder.

Problemløsende produkter

Nogle gange kører det ikke helt så godt, og kalvene har brug for et lille skub i den rigtige retning. De mangler en lille smule energi pga. sygdom eller en mindre god start. Her har vi de problemløsende produkter. De giver dyrene vitaminer og mineraler til at supplere eventuelle mangler.

Huse

Blot med de rigtige foderstoffer, er man ikke sikret en god kalvevækst. Husning er også meget vigtig. De første 14 dage bør kalvene huses enkeltvis for at forebygge smitte mest muligt. Således har Alpuro Breeding et komplet sortiment af kalvehuse; fra individuelle kalvebokse til komplette (flytbare) stalde. Med de forskellige muligheder er der med sikkerhed en løsning til din gård.

Viden

Alpuro Breeding har opnået en masse viden gennem mange års erfaring i opdræt af millioner af kalve. Al denne viden bruger vi til at optimere opdræt. Udviklingen er konstant i gang og der bliver gjort megen forskning for at optimere kalveopdræt. Vi har sat os til opgave at sammenfatte alle offentliggjorte oplysninger fra forskningen til vores kundekreds. Vores kalvespecialister stiller dermed gerne deres praktiske viden og service til rådighed.

Kontakt og adresse

Alpuro Breeding

Elspeterweg 60

3888 MX Uddel

Holland 

Tel.: +31 577 40 81 11

info@alpurobreeding.com 

  • Hjemmesiden bruger cookies
  • Skjul denne meddelelse